Tel: +32486 13 65 44 - E-mail: Info@simbelgium.be

Over ons

SimBelgium® is een bedrijf opgericht door professionals met een passie voor motorsport. Al meer dan 10 jaar ontwikkelt Roberto, de directeur, zich in de wereld van de simracing, de kunst van het autoracen toegepast op een simulator. Hij is een expert op dit gebied en adviseert u om de beste simulator te kiezen, afhankelijk van uw wensen en uw eigen ervaring.

Roberto werkt samen met zijn zoon, Calogero, een van de beste simracing coureurs in België. Hij doet mee op het hoogste internationale niveau en werd onlangs 4e in de finale van een wereldkampioenschap. Vader en zoon begeleiden en adviseren graag alle amateurs van deze fantastische sport, om hen te helpen vooruitgang te boeken en er steeds meer plezier aan te beleven.

Simbelgium heeft zich gevestigd als de enige specialist in België, met een online winkel en een fysieke showroom in Merchtem. De reputatie van SimBelgium® reikt verder dan onze landsgrenzen en de simulators worden over de hele wereld geëxporteerd, dankzij het advies van hoge kwaliteit en de dienst na verkoop.

U kunt te allen tijde contact opnemen met SimBelgium® om gedegen advies te krijgen of om een proefrit te komen maken in de showroom. Het aanbod is groot en met de proefrit kunt u HET model vinden dat aan uw eisen en rijstijl voldoet.

U moet ook weten dat het bedrijf u een simulator voor een weekend kan verhuren. Zo kunt u de machines testen en plezier maken met vrienden.

SimBelgium® is volledig gewijd aan de verkoop van autosimulatiestoelen en hun accessoires. Het is onze taak om de beste chassis en accessoires ter wereld te selecteren. Dank aan Calogero voor het één voor één testen van alle op de markt beschikbare apparatuur! Dankzij hem kunnen we er zeker van zijn dat we onze klanten alleen de beste producten leveren.

De grootste simulatorbedrijven vertrouwen ons en vertrouwen ons hun simulators toe, waaronder RSEAT / TRAK RACER / O-ROUGE / NEXT LEVEL RACING ...

SimBelgium® staat aan uw zijde om de simulator van uw dromen te vinden. Wij bieden complete standaardpakketten of pakketten op maat, kant-en-klaar. Elk van onze klanten geniet van een zeer bijzondere aandacht. Wij bestuderen samen met u het ontwerp van uw simulator door de accessoires, functies en opties te kiezen die bij u passen.

Wij begeleiden u tot de ingebruikname van uw simulator. Afhankelijk van uw geografische locatie, kunnen wij de montage bij u thuis uitvoeren en u laten profiteren van een initiatiesessie tot het loodsen, met het geadviseerde advies van onze professionele piloten.

Voor meer informatie, zie onze website www. simbelgium.be U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen en wij zullen u graag snel antwoorden.

Het team van onze showroom staat tot uw beschikking om een van onze uitgestalde modellen te komen testen.

Tot ziens !
ROBERTO