Tel: +32486 13 65 44 - E-mail: Info@simbelgium.be

DE VW E-FUN CUP IN SAMENWERKING MET SIM BELGIUM

DE VW E-FUN CUP IN SAMENWERKING MET SIM BELGIUM

Sim Racing is in opkomst! Het onmiskenbare succes van de VW e-Fun Cup, naast talrijke virtuele series, toont dit ruimschoots aan. Distributeurs van simulatoren en verschillende accessoires die de virtuele ervaring optimaliseren, voelen deze stijging ook. Onder deze bedrijven bevindt zich Sim Belgium, dat vanaf 2021 een van de partners wordt van de VW e-Fun Cup.

Als distributeur - onder andere - van de RSEAT, Next Level Racing, O-Rouge, Playseat en Thrustmaster merken, Sim België werd opgericht iets meer dan een jaar geleden en heeft al snel een reputatie in het midden.. De oprichter Roberto Lopez is zich hiervan terdege bewust: “Al onze racesimulatoren zijn van onberispelijke kwaliteit en we bieden een compleet en op maat gemaakt aanbod aan volgens de behoeften van onze klanten die op het circuit willen rijden (bijvoorbeeld in VW e -Fun Cup), met de eenzitters of in rally. Ik ben erg blij met deze nieuwe samenwerking en wil graag van de gelegenheid gebruikmaken om Jean-Marie van RSEAT, mijn vriend Homed en de Ford Thomas-garage in Merchtem te bedanken. "

Sim Belgium verkoopt niet alleen, maar ook de verhuur van simulatoren. Bovendien heeft Roberto Lopez zojuist de Sim Belgium Academy gelanceerd om iedereen te laten profiteren van gratis professionele coaching. Beginners zullen de kneepjes van het "vak" leren, terwijl meer ervaren piloten hun vaardigheden kunnen verbeteren.

De samenwerking tussen Kronos Events en Sim Belgium zal ook weerklinken in het VW e-Fun cup peloton met de komst van de Italiaans-Belgische Calogero Lopez op de # 480 in de Europese versie. In de Belgische VW e-Fun cup rijdt Nathan Delvaux in dezelfde auto.