Tel: +32486 13 65 44 - E-mail: Info@simbelgium.be

Wij maken uw SIM RACING CENTER overal ter wereld

Onze complete SIMBELGIUM pakketten en kits, een service tot uw dienst

Roberto en Calogero, oprichters van het bedrijf SIMBELGIUM, specialiseerden zich in de fabricage, montage en montage van complete pakketten autosimulators. Ons aanbod is gericht op zowel particulieren als professionals en we hebben een dienst ontwikkeld die specifiek bedoeld is voor simracingcentra.

Een kant-en-klare autosimulatorservice

Wij bieden montage, installatie en inbedrijfstelling van een vloot simulatoren bij u op locatie. Deze kant-en-klare oplossing bespaart u technische overwegingen en stelt u in staat om u te concentreren op de zakelijke ontwikkeling van uw simracingcentrum.

We bestuderen samen de grootte van uw simulatorpark en werken aan de keuze van machines en software. We hebben een zeer ruime keuze aan rijstijlen, variërend van GT tot Rally via Formule 1. Ze worden gekoppeld aan een reeks prestigieuze circuits van over de hele wereld. We hebben statische of dynamische simulatoren. 

Nadat u uw keuze heeft gemaakt, begint het technische team van SIMBELGIUM aan de montage van uw machines. Nadat we ze in ons pand hebben getest en geconfigureerd, leveren we ze af bij uw simracingcentrum. Wij zorgen voor het opzetten ervan en u profiteert van training om te weten hoe ze werken.  

Hoogwaardige simulatoren voor de grootste tevredenheid van uw klanten

Onze packs zijn doordacht en ontworpen om uw klanten high-tech uitrusting aan te bieden en de omstandigheden van een race na te bootsen voor totale onderdompeling en verwarrend realisme. We werken samen met een groot aantal ontwerpers en fabrikanten van reserveonderdelen, om een ​​enorme keuze te hebben en u het beste te bieden voor elk element: aangepaste stoel, chassis, speciale schermen, pedalen, stuurwiel, compatibele pc, enz.

Onze machines zijn ontworpen voor intensief gebruik wat overeenkomt met de werking van een simracing center. Hun weerstand is stroomopwaarts getest en bewezen, door de fabrikanten natuurlijk, maar ook door onszelf, binnen ons simracingcentrum in Merchtem. We selecteren de beste componenten voor een kwalitatieve ervaring, terwijl we de levensduur van de machines garanderen. 

Geef je klanten de beste simracing-ervaring, met een vereenvoudigde opstart

Revolutionaire opstartsoftware voor simulatoren!

Om zijn klanten het beste te bieden, integreert SIMBELGIUM revolutionaire simulatorlanceringssoftware in zijn sleutelklare oplossing. Wanneer u uw klant ontvangt, kiest hij zijn circuit en zijn auto, evenals zijn rijtijd. Dankzij onze software start u op afstand de simulator die u aan uw opdrachtgever heeft toegewezen. Zo wordt de bediening vergemakkelijkt, voor het comfort van iedereen: u hebt geen operator nodig die speciaal voor deze taak is en u elimineert alle wachttijden. Zodra uw klant klaar is met inschrijven bij de receptie, kan hij plaatsnemen op zijn simulator, klaar om te beginnen. 

Deze automatisering werkt ook voor een groep klanten die meerdere simulatoren tegelijk gaan gebruiken. 

De audioverbinding tussen de stuurprogramma's 

Een ander kenmerk dat door klanten zeer wordt gewaardeerd, is de mogelijkheid om met elkaar te communiceren. We configureren inderdaad de server, om alleen te kunnen vliegen, maar ook in groep. Alle piloten van dezelfde groep zijn uitgerust met een helm en een microfoon waarmee ze onderling kunnen overleggen. 

Deze functionaliteit is een sterk commercieel argument om uw klanten uitzonderlijke evenementen aan te bieden met de organisatie van wedstrijden en uitdagingen, de viering van een verjaardag of het behalen van een diploma, enz. Ook bedrijven zijn dol op deze mogelijkheid tot verbinding tussen teamleden, die zich perfect leent voor temabuildingdagen. 

We kunnen u ook voorzien van een of twee gigantische schermen waarop de races kunnen worden nagespeeld, om de races nog meer ruimte te geven. 

Technische dienst en dienst na verkoop

SIMBELGIUM biedt een optimale dienst na verkoop. Wij staan 7 dagen per week tot uw beschikking voor elk technisch verzoek en advies over het gebruik. We garanderen u ook een uitstekend reactievermogen als u het minste serverprobleem of een ander gevaar tegenkomt bij de werking van uw machines. 

Aarzel niet om ons te contacteren om uw project te definiëren. We heten je van harte welkom in ons simracing centrum waar we trainingen aanbieden. U leert hoe u de simulatoren beter kunt gebruiken door de subtiliteiten en trucs van onze apparatuur te ontdekken. Zo verbetert u uw gebruikerservaring en kunt u uw klanten goed adviseren, een onmiskenbaar voordeel bij het opbouwen van hun loyaliteit. 

Tot binnenkort telefonisch op +32 (0) 486 13 65 44
of per e-mail op info@simbelgium.be.

Ons CENTRUM:
https://sim-racing-center.be/