WIE ZIJN WE ?

SimBelgium® vertegenwoordigt de essentie van passie voor autosport, een bedrijf opgericht door professionals gedreven door hun liefde voor snelheid. Al meer dan tien jaar navigeert Roberto, de visionair aan het hoofd van dit bedrijf, door de wateren van simracing, deze opwindende discipline die de kunst van het autoracen omzet in de wereld van simulatoren.

Door de jaren heen heeft SimBelgium® zich ontwikkeld tot een belangrijke speler door zich te specialiseren in het creëren van complete rijsimulatorpakketten. Met ongeëvenaard vakmanschap levert het bedrijf pakketten die de essentie van autorijden vastleggen en liefhebbers een ongeëvenaarde meeslepende ervaring bieden.

Amateur- of professionele piloot

Bent u op zoek naar een oplossing om u effectiever voor te bereiden op uw volgende raceseizoen met behulp van een trainingssimulator?

Meer informatie >

SIMBELGIUM® NIEUWE PRODUCTEN

BEST VERKOCHTE CHASSIS

ONZE DYNAMISCHE SYSTEMEN

Qubic System

PEDALEN DC SIM RACING

Pédalier DC2 - SimBelgium®

DC Pedaal

De DC race crankset is gemaakt in Spanje. Het is grotendeels gemaakt... 

MARTINI-RACING COLLECTIE

 • Tom Simracing

  De ontvangst was top een zeer serieuze persoon en hij weet waar hij het over heeft, ik heb hun simulator getest en het is echt een goede set up en plaatsing, aangezien we in de autosportomgeving blijven, adviseer ik je dit aan »

 • Damien Guerin

  Topservice, reactievermogen, kwaliteit en communicatie zijn sterke punten bij simbelgium!! Ik raad het zonder aarzeling aan

 • Alex.is.dp

  Met dank aan het Team Simbelgium! Prachtige kwaliteitsinstallatie, onberispelijke montage, ik raad het alle liefhebbers aan! Bedankt Roberto

 • Henry Manguette

  Ik dank Sim Belgium voor deze semi-professionele topapparatuur. Mijn zoon Keziah (ex-kartman) die het echte rijden op het circuit volop leert, is verheugd zijn rijtechniek te verfijnen dankzij dit formidabele hulpmiddel dat hem thuis een goed alternatief biedt.

 • Salim Kaiss

  Het werkt als een betovering en ik dank jullie beiden nogmaals voor deze prachtige installatie. Uitstekende late avond en een welverdiende zondagsrust.

 • Christophe Gueulette

  Eerste bestelling geplaatst, onmiddellijke ondersteuning, goed contact en in minder tijd dan nodig is om het te vertellen, was de installatie aangesloten en zijn de ronden begonnen! raad het ten zeerste aan!