A NEW IMMERSIVE EXPERIENCE
🏆 Calogero Lopez 🏆 champion incontesté.

🏆 Calogero Lopez 🏆 onbetwiste kampioen.

🏆 Calogero Lopez 🏆 onbetwiste kampioen.

Calogero Lopez triomfeert op Born2Drive: een opkomende kampioen bij SIMBELGIUM

972 kandidaten, 9 finalisten en slechts één kampioen. 🏆 Calogero Lopez 🏆, onze getalenteerde SIMBELGIUM-piloot, wierp zich op als de onbetwiste winnaar van de Born2Drive e-sportcompetitie, georganiseerd door Porsche Belgium.

Tijdens de finale, die afgelopen weekend plaatsvond in het prestigieuze decor van Autoworld Brussel, zorgde Calogero voor een memorabel optreden. Zijn meesterschap en talent zorgden er niet alleen voor dat hij de overwinning behaalde, maar ook een droomkans: een Porsche 911 GT2 RS Clubsport besturen op het legendarische Red Bull Ring-circuit in Oostenrijk.

Deze overwinning symboliseert een nieuwe fase in de veelbelovende carrière van Calogero Lopez en benadrukt de spannende ontmoeting tussen de virtuele wereld van eSport en de zeer reële wereld van de autosport. Een onvergetelijk moment voor hem, voor Simbelgium, en voor alle enthousiastelingen die deze fusie tussen technologie en adrenaline op de voet volgen.

Veel dank aan de onberispelijke organisatie die dit evenement mogelijk heeft gemaakt, maar ook aan de partners @born2drive_official, @porsche.centre.paal, @autoworld_brussels.

Fotograaf: @samizdatbe
Pierre-Philippe Hauteclair, 13 oktober 2024